A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

25 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЛЯ

Дата: 25.09.2023 08:09
Кількість переглядів: 87

Позашкільна освіта є невід’ємною складовою системи освіти і спрямована на розвиток творчих здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному самовизначенні. 

Вітаючи працівників закладів позашкілля з професійним святом, висловлюю кожному щиру подяку за сприяння у розвитку унікальної ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання!

Наголошу, що кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва та спорту.

Бажаю Вам, шановні педагоги, міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості. Невичерпного творчого потенціалу, професіоналізму, успіхів у плеканні молодої нації нашої держави. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, а шлях до професійного зростання – завжди успішним! Нехай кожен  день повниться новою радістю і наближає нас усіх до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора