A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

4 ЖОВТНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН

Дата: 04.10.2023 08:56
Кількість переглядів: 71

                                                               

Сьогодні, 4 жовтня – у світі відзначають Всесвітній день захисту тварин — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту, так як щодня тварини опиняються на межі зникнення.
День захисту тварин – це привід нагадати людям про їхню відповідальність, підвищити свідомість суспільства щодо необхідності захисту тварин.

З метою формування гуманного та дбайливого ставлення до тварин, розвитку образного мислення і емоційної чуйності, розкриття творчих здібностей та активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України проводить акцію віртуального музею зоології «Моя улюблена тварина». До участі в акції долучились вихованці та учні закладів освіти Степанецької ТГ.

Фото малюнків, виготовлених робіт та презентації направлені на обласний етап Всеукраїнської акції в комунальний заклад "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради". 

(роботу виконала Кочкова Єлизавета, вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", учениця 6 класу КЗ "Таганчанський ліцей, керівник Владислава Степанець)

(роботу виконала Дімина Софія, вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", учениця 6 класу КЗ "Таганчанський ліцей, керівник Владислава Степанець)

(роботу виконав Хоменко Тарас, учень 6-А класу Степанецького ліцею, керівник Олена Стоколос)

(роботу виконала Коломієць Вероніка, вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", учениця 6 класу КЗ "Таганчанський ліцей, керівник Владислава Степанець)

(роботу виконала Шевченко Сніжана, вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", учениця 6 класу КЗ "Таганчанський ліцей, керівник Владислава Степанець)

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора