A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ВІДБІРКОВОГО ЕТАПУ КОНКУРСУ "НОВОРІЧНА КОМПОЗИЦІЯ"

Дата: 18.12.2023 09:34
Кількість переглядів: 124

З кожним днем все ближче і ближче наближається до нас Новий рік. Це чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти. Це пора подарунків, здійснення чарівних бажань. 

Щорічно, з метою розвитку творчих здібностей дітей, виявлення талановитої учнівської молоді, формування в учнів дбайливого ставлення до природи, як невичерпного джерела краси і творчого натхнення, в Степанецькій громаді відбувся відбірковий територіальний етап конкурсу «Новорічна композиція».

Виставочна експозиція налічувала дитячі роботи, зроблених самостійно і колективно з батьками. 

Роботи були представлені у таких номінаціях: «Стилізована ялинка», «Новорічна іграшка», «Новорічний букет», «Новорічна композиція», «Новорічний віночок», «Сюжетна композиція», «Флористична новорічна картина чи колаж», «Новорічний подарунок». 

У роботах були використані різноманітні техніки. Усі роботи вирізнялися яскравими кольорами та креативними рішеннями, адже вони виготовлені із незвичних матеріалів. Розмаїттю виробів не було меж. Цей конкурс щороку викликає жвавий інтерес учнів, батьків, вчителів і створює святковий настрій та атмосферу напередодні Новорічних та Різдвяних свят.

На обласний етап конкурсу "Новорічна композиція" до комунального закладу "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради" направлені такі роботи:

"Ялинка бажань" - Скрипка Таїсія, учениця 3-А класу Степанецького ліцею, керівник Момро Вікторія Іванівна;

"Новорічний сніговик" - Прант Владислав, учень 3-Б класу Степанецького ліцею, керівник Чибрас Катерина Вікторівна;

«Різдвяний гном» - Яровенко Ярослава, вихованка гуртка "Декоративно-ужиткове мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Ніколаєва Тетяна Василівна;

«Ексклюзивна ялинка» - Семенов Даниїл, учень 2-А класу Степанецького ліцею, керівник Чередник Ольга Петрівна;

«Новорічна казка» - Почтар Вероніка, учениця 1 класу Степанецького ліцею, керівник Чорноіван Оксана Іванівна;

«Засніжена красуня» - Мазур Максим, учень 5-А класу Степанецького ліцею, керівник Лук'яненко Тетяна Миколаївна;

 

«Загадай бажання» - Костенко Богдан, вихованець гуртка "Декоративно-ужиткове мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Ніколаєва Тетяна Василівна;

 

«Новорічний вінок» - Лозицька Вероніка, Наконечна Єлизавета, Вражавський Кирило, учні 3 класу КЗ "Мартинівський ліцей", керівник Кириленко Лариса Володимирівна.

 

 

Дякуємо кожному учаснику конкурсу «Новорічна композиція»  за чималу роботу та неймовірну творчість. Переможцям бажаємо подальших успіхів та перемоги на наступному етапі конкурсу.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора