A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ФІНАЛЬНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "ПТАХ РОКУ" У М. КИЇВ

Дата: 18.01.2024 11:20
Кількість переглядів: 124

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем охорони птахів та їх природних біотопів, залучення учнів до активної природоохоронної роботи, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Українське товариство охорони птахів провели щорічний Всеукраїнський конкурс «Мартин звичайний — птах року 2023».

Відповідно до наказу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 29.12.2023 №106 "Про підсумки проведення Всеукраїнського конкурсу "Мартин звичайний - птах року 2023" визначено переможців.

У номінації "Змістовна різнопланова робота"(випуски стінгазет, виготовлення інформаційних та агітаційних листівок, лепбуків, банерів, агітаційних плакатів) І місце посів учень 2-А класу Степанецького ліцею Семенов Даниїл, керівник Чередник Ольга Петрівна.

У номінації "За кращий малюнок і креативність сприйняття орнітофауни" ІІ місце посів вихованець гуртка  "Декоративно-ужиткове мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості" Костенко Богдан, керівник Ніколаєва Тетяна Василівна.

 Вітаємо наших природолюбів з гарними результатами та бажаємо надалі здобувати перемоги у вивченні, дослідженні та охороні природи рідного краю!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора