A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

Нагородження учасників та переможців конкурсу з новорічної флористики «Новорічна композиція»

Дата: 28.12.2020 11:41
Кількість переглядів: 219

 

Напередодні Нового року традиційно комунальним закладом позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Степанецької ОТГ проводився творчий конкурс декоративно-прикладного напрямку «Новорічна композиція». Можна з впевненістю сказати, що конкурс з новорічної флористики «Новорічна композиція» є найпопулярнішим і найулюбленішим не тільки серед школярів, а серед їхніх батьків, бо кожного разу вони вражають глядачів та журі невичерпною фантазією.

Метою цього заходу є формування практичних умінь і навичок здобувачів освіти з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують і відображають новорічно-різдвяну флористику та сприяють розвитку флористичного мистецтва.

Та насправді, результати перевищують вимоги і є, можливо, набагато важливішими у сучасному модернізованому технологічному світі. І це – спілкування батьків і дітей, спільна творча діяльність, можливість відірвати дітей і молодь від гаджетів і залучити до ручної праці, до творчості.

З кожним роком кількість учасників збільшується, панує атмосфера творчої конкуренції не тільки серед здобувачів освіти, а розгортається справжній батл спочатку між класами, потім між закладами освіти. Всі роботи вразили своєю неповторністю, креативністю та нестандартністю, оригінальністю задуму та  індивідуальністю.

Учні, які взяли участь, були нагороджені солодощами та грамотами КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості», а також подарунки вручила представник ПрАТ «МХП» Ніколаєнко С.М. - начальник відділу з охорони навколишнього середовища.

Дякуємо дітям та педагогічним працівникам за таку кропітку роботу та вітаємо усіх з новорічними святами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора