A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ "ЗООЛОГІЧНА ГАЛЕРЕЯ"

Дата: 02.04.2024 15:53
Кількість переглядів: 226

З метою ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, активізації пізнавальної діяльності учнівської молоді до представників тваринного світу з різних зоогеографічних областей, у березні 2024 року на базі КЗ "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради" проводився обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».  

До конкурсу долучились учні 7-9 класів закладів освіти Степанецької ТГ.

Кожен учасник конкурсу пропонував на розгляд журі два малюнки: на першому він повинен був відобразити птахів або ссавців, які мешкають на території регіону, на другому – представників різних зоогеографічних областей світу.

Відповідно до наказу КЗ "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради" від 25.03.2024 №5 визначено переможців. 

І місце - Кузьменко Карина, вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості", керівник Степанець Владислава Сергіївна.

Матеріали переможниці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея» направлені на Всеукраїнський етап до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в м. Київ.

Вітаємо переможницю!

Бажаємо старанно й гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій, до перемоги!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора