A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ВИХОВАНЦІ ПРО ПТАШОК ПОДБАЛИ, ЇМ ГОДІВНИЧКИ ЗМАЙСТРУВАЛИ

Дата: 28.12.2023 16:07
Кількість переглядів: 122

Зимовий час – це не тільки веселі свята, жваве катання з гірок, відчайдушна гра в сніжки, але і міцні морози з пронизливим вітром. Тому наше завдання – піклуватися про братів наших менших. Птахи, які зимують у нас, дуже потребують допомоги.

Усвідомлення та розуміння значення допомоги зимуючим птахам шляхом виготовлення і встановлення годівничок, формує у підростаючого покоління позитивне екологічне мислення, розвиває кращі риси характеру, зокрема доброчинність, турботу про «братів наших менших». Годівнички для птахів – прості «споруди», і можуть бути різних конструкцій. Найпростіші годівниці можуть бути зроблені з порожнього пакета від соку, а також еко-годівниці із зерна.

Такі годівнички виготовили вихованці гуртка "Декоративно-ужиткове мистецтво" під керівництвом Тетяни Ніколаєвої, проявивши всі свої вміння та фантазію.

Скільки б не було у тебе різних справ, забав та веселощів, не забувай про своїх крилатих друзів. Допоможи їм, і вони стануть тобі у пригоді, сторицею віддячать своєю невтомною працею та піснями!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора