A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад позашкільної освіти
"Центр дитячої та юнацької творчості"
Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ "МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!"

Дата: 01.06.2023 16:25
Кількість переглядів: 182

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Щороку в перший день літа відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.  Вже  стало доброю традицією, щороку у цей день влаштовувати різні розважальні заходи присвячені дітям.

Так, на базі Степанецького ліцею відбулося свято «Ми діти твої, Україно!», яке об’єднало учнів Мартинівського, Степанецького, Таганчанського ліцеїв та Беркозівської гімназії.

Урочисте відкриття свята почалося привітальними словами начальника відділу освіти, молоді та спорту Оксани ЛАДИЖЕЦЬ та директора Степанецького ліцею Станіслава ЯРЕМЕНКА. У привітальних словах вони наголосили, що наші діти - це найдорожче, що в нас є, якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава. Закликали всіх сьогодні і кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю, кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього нашої держави. Також побажали діткам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства та сяючих посмішок! Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

Свято супроводжувалось роботою майстер-класів від КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» та КЗ «Центр культури і дозвілля ОТГ». Діти мали змогу зробити ляльку макраме, пофантазувати в конструюванні з лего, виготовити брелки-прикраси та зануритись у світ 3d фігурок з повітряного пластиліну. Родзинкою свята був аквагрим та розпис хною. Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де діти могли дати волю фантазії.

Також учні приймали участь у розважальних та музичних вікторинах.

Для участі у святі був запрошений ансамбль сучасного танцю «Скай» Канівського коледжу культури і мистецтв під керівництвом Яни ПАШИГОР, який порадував присутніх творчими та майстерними хореографічними номерами.

Кульмінацією заходу стало підкидання фарб холі та солодкі подарунки.

Дякуємо захисникам України, завдяки яким ми змогли провести це свято для дітей та подарувати їм хороші емоції та усмішки. Дякуємо всім причетним до організації та проведення заходу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора